Gietvloer: naadloos en uniek

gietvloer

Gietvloer: naadloos en uniek

Unieke vloer in woning

Met een gietvloer in je woning, ben je helemaal up-to-date met de nieuwste trend in de woonwereld. Deze naadloze en unieke vloeren zien er prachtig uit in elke woning. Ben je op zoek naar iets unieks? En wil je ook graag een vloer die makkelijk in onderhoud is? Dan mag de gietvloer bij jou thuis niet missen! Twijfel je nog of de gietvloer ook bij jou thuis past? Lees dan dit blog, wij vertellen je over alle voordelen van de gietvloer in huis.

Wat is een gietvloer

Wat houdt een gietvloer precies in? Wij vertellen het je graag. Een gietvloer is een naadloze vloer dat om die reden zeer onderhoudsvriendelijk is. De vloer wordt letterlijk op de ondervloer gegoten. Dit wordt in meerdere lagen gedaan, dat zijn gemiddeld 4 tot 6 lage, afhankelijk van jouw wensen. De lagen worden gemiddeld in 3 dagen gegoten. Daarna moet de vloer een week drogen en heb je een ijzersterke vloer dat niet snel slijtage zal laten zien.

De vele voordelen van gietvloer

Gietvloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, iedere soort heeft dan ook zijn eigen unieke karakter. Naast de keuze in kleur en dat het naadloos is, heeft gietvloer veel andere voordelen. Wij hebben deze voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm
  • Oplosmiddelvrij
  • Brandvertragend
  • Chemicaliënbestendig
  • UV-bestendig
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Volledig naadloos

Waar mogen gietvloeren gelegd worden

Heb je al een vloer liggen? Dat is geen probleem, een gietvloer kan gelegd worden op een bestaande ondergrond. Dit mag zowel een houten vloer zijn als tegels of beton. Let er wel op dat de ondervloer droog is en goed vast ligt. De gietvloeren zijn ook geschikt voor buiten. Je kunt deze vloer dus laten leggen in elke ruimte van jouw woning, maar ook buiten op het terras of rondom jouw zwembad. Gietvloeren worden daarnaast ook veel in garages toegepast.

Meer weten over gietvloeren?

De gietvloer is prachtig, zowel voor jouw woning als voor een bedrijfspand. De gietvloer is ook ideaal als vloer waar veel gebruik van wordt gemaakt. Denk hierbij aan een industrievloer. Laat de gietvloer wel altijd door een deskundige gieten. Wil je graag meer weten over deze speciale vloeren of heb je vragen hierover? Laat het ons weten en zet jouw vragen in dit contactformulier.